Spijkerjas voor de hippe man

Spijkerjassen zijn altijd al populair geweest bij mannen, gedragen door rocksterren en acteurs, het is een van de meest veelzijdige kledingstukken. Een musthave kledingstuk dat zowel duurzaam als stijlvol is, is niet eenvoudig, maar met het spijkerjack ziet het er zo gemakkelijk uit. Een van mijn favoriete dingen aan een licht spijkerjack is dat je het in alle klimaten kunt dragen, behalve in ijskoude klimaten.

Het lichte spijkerjack kan bij bijna alles worden gedragen. Combineer het met je favoriete overhemd en jeans voor een casual look of met een chino voor die semi-casual stijl. De enige nee als het op een spijkerjasje aankomt, is het dragen met dezelfde gekleurde spijkerbroek. Tenzij je jeans natuurlijk zwart is. Je hebt dit waarschijnlijk al eerder gehoord, maar ik zal het punt naar huis brengen, een volledig zwarte look is altijd in de mode.

Het perfecte spijkerjack is moeilijk te vinden en daarom heb ik enkele tips waar je op moet letten bij het kopen ervan.

Kies een kleur: je spijkerjasje moet bij de meeste kleding passen. Een lichtblauw jack kan gedragen worden met jeans van elke kleur. Door stijlpunten aan je kleding toe te voegen, zal dit zelfs een eenvoudig T-shirt en jeans er goed uit laten zien. Donkere tinten kunnen gebruikt worden voor een wat formelere look en een witte jas is perfect voor op het strand of om er in de zomer cool uit te zien.
Goed passend: ik heb mannen gezien die bomberjacks droegen die minstens twee maten te groot waren. Je jas moet perfect om de schouders passen. Het mag natuurlijk niet zo strak zitten dat je je niet vrij kunt bewegen.
Terwijl het goed zittende jack een stijlvolle uitstraling geeft, kan een oversized jack je er stoerder en casual uit laten zien. Idealiter is een los geruit overhemd met een donkere spijkerbroek en een licht jasje geweldig, vooral als je er meer macho uit wilt zien. Vergeet niet om een ​​zonnebril aan deze mix toe te voegen.

Heuplengte: Een goed spijkerjack mag niet te lang zijn, het moet eigenlijk net tot je heup komen. In het geval van dit specifieke herenjack is kort beter. Je verliest alleen stijlpunten als je jas je riem bereikt.
Als je eenmaal de jas hebt gekozen die bij je past, ga je gang en maak er je eigen jas van. Ik doe de kragen meestal op en maak er een muts van. Dit veelzijdige kledingstuk kan over alles worden gedragen – van shorts en jeans tot chino’s en andere semi-casual broeken. Er zijn ook geen grenzen aan wat je onder je jas kunt dragen, het staat overal goed bij. Een effen wit T-shirt of een t-shirt met een wirwar van kleuren, er is niets waar je nieuwe spijkerjack niet geweldig bij staat. In feite is de kans groot dat het je kleding zal maken, en je ziet er op zijn beurt nog beter uit.

Het creëren van verschillende looks met spijkerjacks is gemakkelijk en leuk. Hoe meer jassen je koopt, hoe meer opties je hebt om jezelf eruit te laten zien zoals je je op een bepaalde dag voelt. Ik zou ten minste twee goed passende jassen aanbevelen, een lichte en een donkere tint en een die een beetje oversized is.