Festivaltrends 2022: de items die je deze zomer op elk festival tegen gaat komen

Wil je er deze zomer op elk festival tip-top uitzien? Dan hebben wij goed nieuws. Wij van Festivaltrends 2022 hebben voor jou de drie belangrijkste items op een rij gezet die je dit jaar overal gaat tegenkomen. Van Coachella tot Lowlands, ieder festival is mogelijk!

Item nummer één is de bandana. Deze hebben we dit jaar al veel gezien bij bekende fashionistas en ze zijn ook onmisbaar voor een festivalbezoekje. Bandana’s zijn namelijk perfect om je haren uit je gezicht te houden als het weer eens wat warmer wordt. Bovendien zijn ze ook nog eens super stijlvol!

Item nummer twee is de crop top. Ook dit item is perfect voor als het weer wat warmer wordt, maar biedt ook genoeg mogelijkheden om er een unieke outfit mee samen te stellen. Combineer bijvoorbeeld je crop top met een mooie high waisted short en laat je buikje lekker zonnen!

En tot slot: item nummer drie, de floppy hat. Een echte festival classic die je gegarandeerd overal gaat zien. Deze hoed is niet alleen stijlvol, maar biedt ook bescherming tegen de zon en het weer. Een win-win situatie dus!

Dit waren onze drie must-have items voor het aankomende festivalseizoen! Heb jij er al eentje van in je kast hangen? Of ga je er misschien wel eentje aanschaffen? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Laat het ons weten in de comments.

Nog geen tickets kunnen bemachtigen? Kijk dan eens op TicketSwap