De ideale basis voor elke kledingkast

De kleding van mason garments vormt een ideale basis voor iedere kledingkast. De broeken zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een sportieve band bovenaan. De kleuren zijn neutraal, rustig en licht. Wel heeft mason garments ook broeken met een printje in de collectie. Denk voornamelijk aan diverse ruitpatroon in diverse kleuren. Door het gebruik van prints in je kleding, kun jij een individuele stijl uitdrukken en jezelf onderscheiden van de mensen om je heen. Je kunt bijvoorbeeld de ene dag een donkere blauw getinte broek dragen met een grof ruitpatroon, terwijl je de volgende dag een zandkleurige broek draagt met een fijn blokjes patroon. 

 

Wie herkent het niet?

De kleding van stone island is eenvoudig te herkennen aan het logo op de mouw, of in het geval van polo’s het logo op de borst. Het is een voornamelijk sportief merk, met vlotte hoodies, joggers en t shirts. Maar ook de polo’s en overhemden zien er naast het feit dat ze er netjes uit zien ook nog steeds sportief uit. Wat dacht je van een overhemd met rits in plaats van knoopjes? Ook nog eens gebruiksvriendelijker met aan en uitkleden. Ook de jassen zijn van een fijn materiaal wat het draagcomfort verhoogd.

 

De kleuren van de kleding

Zowel de kleding van mason garments als de kleding van stone island zijn voornamelijk te verkrijgen in lichte pastelkleuren. Vooral stone island heeft ook wel kleren in het rood of oranje, maar het overgrote gedeelte heeft meer de kleur van de natuur, of een lichte pastelkleur. Zwart en beige komt bij beide merken het meest voor. Afwisselend met donker en lichtgroen. Dit is natuurlijk helemaal niet erg want deze kleuren vormen een mooie basis. Ze kunnen bij elke gelegenheid en kunnen met eigenlijk alles gecombineerd worden. Deze merken zorgen dus dat jij alle musthaves voor je kledingkast altijd binnen handbereik hebt.